Sieraden gevonden • brand in kas (2024)

dinsdag 4 juni

22:23

Brand in lege kas

De brandweer in Harderwijk is dinsdagavond in actie gekomen voor brand in een leegstaande kas. Die woedde aan de Krommekamp in de stad. Rond 22.00 uur werd het vuur ontdekt door een voorbijganger, zegt een 112-verslaggever.

De voorbijganger sloeg alarm, waarna de brandweer naar de Krommekamp kwam om de vlammen te doven. Een ruit van de leegstaande kas werd kapotgeslagen om het blussen te vergemakkelijken. Hoe de brand kon ontstaan, is onduidelijk.

Sieraden gevonden • brand in kas (1)

22:11

Sieraden gevonden

De politie is op zoek naar de eigena(a)r(en) van enkele sieraden. Die zijn vermoedelijk in maart of april van dit jaar weggenomen in de omgeving van Arnhem, Overbetuwe en Lingewaard. De politie heeft de sieraden in beslag genomen, maar weet nog niet van wie ze zijn.

In één van de ringen staat volgens de politie 'Fetze 06-06-74' gegraveerd, al kan het ook om de naam 'Tetze' gaan. Mogelijk verwijst de datum naar een trouwdatum. Wie meer weet over de ringen, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Sieraden gevonden • brand in kas (2)

Sieraden gevonden • brand in kas (3)

Sieraden gevonden • brand in kas (4)

21:59

Ongeluk op A1

Een automobilist is dinsdagavond met zijn of haar voertuig hard tegen de vangrail aangekomen op de A1 richting Deventer bij Beekbergen. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur. De klap tegen de vangrail beschadigde de auto fors.

Ambulancepersoneel heeft één persoon nagekeken en behandeld, laat een 112-verslaggever weten. Na het ongeluk werd een rijstrook afgesloten, waardoor medeweggebruikers enige tijd vertraging opliepen.

Sieraden gevonden • brand in kas (5)

21:00

Bezorgwagentje te water

Een bezorgwagen van een online supermarkt is dinsdagavond in de sloot beland. Het wagentje reed op de Maanderdijk in Ede en moest uitwijken voor een auto. Daarbij is de auto naast de weg geraakt en op zijn zijkant in de sloot beland. De bestuurder raakte niet gewond.

Een berger heeft het voertuig afgesleept. Er zijn geen boodschappen te water geraakt want de bestuurder had net zijn rit voltooid en was onderweg naar het depot toen het ongeluk gebeurde.

Sieraden gevonden • brand in kas (6)

20:44

Politie hoopt nog op informatie over dode man

De politie hoopt nog steeds op tips over een onbekende dode man, die vorig jaar werd gevonden in Nederhemert. De man werd in december gevonden in de uiterwaarden van het Heusdensch Kanaal, nadat hij vermoedelijk al een tijd in het water had gelegen.

Vorige week liet de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht een zogenaamde 'post mortem'-foto zien van de man, in de hoop dat het tips zou opleveren. Er is echter nog geen duidelijkheid over wie hij is of waar hij verbleef voor zijn dood, zo werd dinsdagavond duidelijk in een nieuwe tv-uitzending.

Sieraden gevonden • brand in kas (7)

19:00

Fietser geschept door auto

Een fietsbezorger raakte gewond bij een ongeluk nadat hij geschept werd door een automobilist. Het ongeluk gebeurde op Kanaal Noord ter hoogte van de Sluisoordlaan. Volgens de 112-correspondent nam de fietser voorrang en werd hij vervolgens geschept door een automobilist. Daarbij belandde de fietser op de voorruit van de auto en raakte hij gewond.

De fietser is nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel.

Sieraden gevonden • brand in kas (8)

16:53

Productielocatie drugs in woning

De politie heeft in een woning aan de Tolhuis in Nijmegen een productielocatie voor harddrugs gevonden. Dat gebeurde na een anonieme tip die de politie ontving. De ontdekking dateert al van 24 mei, maar is nu pas naar buiten gebracht.

Een man en vrouw uit Nijmegen zijn aangehouden in het onderzoek. De vrouw is inmiddels weer op vrije voeten, maar blijft nog wel verdachte in de zaak.

De vondst van de drugslocatie bewijst volgens de politie de meerwaarde van de mogelijkheid tot anoniem tippen. "Meldingen zoals deze worden serieus opgepakt. De politie onderzoekt deze meldingen grondig en zal nooit zomaar actie ondernemen."

15:10

Benzinedumping in Westervoort

Een onbekende man in een blauw busje heeft benzine gedumpt in de berm ter hoogte van de steenfabriek op de IJsseldijk in Westervoort.

De dumping was zaterdag tussen 11.00 en 11.30 uur. De politie zoekt getuigen. Er zijn camerabeelden van de dumping, laat de politie weten.

De gemeente zorgt ervoor dat de benzine uit de grond wordt verwijderd.

11:35

Man gewond na schietincident

Update: Bij een schietincident in Apeldoorn is in de nacht van maandag op dinsdag een gewonde gevallen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie gaat het om een man van 25 met een onbekende woon- of verblijfplaats.

LEES OOK Man (25) gewond bij schietincident in flat

07:45

Pinautomaat uit gevel pizzeria geblazen

Bij een pizzeria op het Plein in Tiel is dinsdagochtend vroeg een pinautomaat opgeblazen. De vermeende daders, twee personen met zwarte kleding, zouden op een scooter zijn gevlucht.

LEES OOK Pinautomaat uit gevel pizzeria geblazen, schade enorm

06:45

Schoten in Apeldoorn

Er zou een schietincident zijn geweest in Apeldoorn. Dat gebeurde volgens een 112-correspondent in de nacht van maandag op dinsdag bij een flat aan de Fauststraat. Er zouden schoten zijn gehoord en de politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse.

Volgens de fotograaf is een iemand gewond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Voorafgaand aan het incident zouden twee mannen in de flat ruzie hebben gehad.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan in de buurt. Hondengeleiders waren hierbij betrokken. Het is niet duidelijk of er iemand aangehouden is.

Sieraden gevonden • brand in kas (11)

Update:

LEES OOK Man (25) gewond bij schietincident in flat

06:35

Overval in Nijmegen

Op een avondwinkel in Nijmegen zou maandagavond een gewapende overval hebben plaatsgevonden, zo meldt een 112-fotograaf ter plaatse. De winkel bevindt zich aan de Hertogstraat in Nijmegen.

Het is niet duidelijk om hoeveel daders het gaat en wat er eventueel is buit gemaakt. Ook is onbekend of er mensen aangehouden zijn. Volgens de fotograaf zijn er geen gewonden.

Sieraden gevonden • brand in kas (13)

06:30

Graafmachine in brand

Een opvallende brand in Tiel. Daar stond maandagavond laat een graafmachine in lichterlaaie. Dat gebeurde aan de Marconistraat.

De machine stond op een bedrijventerrein. Het is niet duidelijk waarom het ding in brand vloog. Brandweerlieden wisten het vuur te bedwingen voor er nog meer schade ontstond.

Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Sieraden gevonden • brand in kas (14)

06:25

Auto in brand op snelweg

Een auto heeft in brand gestaan op de snelweg. Dat gebeurde maandagavond op de snelweg A15 ter hoogte van Opheusden en Dodewaard.

De auto was niet meer te redden door de brandweer, maar de inzittenden hebben het voertuig veilig weten te verlaten. Daarbij wist de bestuurder de vluchtstrook te bereiken, waardoor de verkeershinder meeviel.

Sieraden gevonden • brand in kas (15)

06:20

Voertuigen beschadigd door brand

Meerdere auto's zijn beschadigd geraakt bij een brand aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn. Daar stond in de nacht van maandag op dinsdag een auto in brand. Daarbij raakte volgens een 112-fotograaf ter plaatse twee andere auto's ook beschadigd.

De brandweer wist het vuur te blussen. Niemand raakte gewond, maar de auto's waren niet te redden. "We doen onderzoek naar de brand, waarbij brandstichting een van de scenario’s is. Mocht iemand iets gezien hebben, dan komen we uiteraard ook graag in contact met hem/haar", aldus de politie

Sieraden gevonden • brand in kas (16)

06:15

Gewonde bij ongeval

In Oosterbeek is in de nacht van maandag op dinsdag een scooter op een auto met aanhanger gebotst, zo zag een 112-fotograaf ter plaatse. Dat gebeurde bij de oprit van een hotel aan de Bredelaan.

Bij het ongeval is iemand gewond geraakt en die persoon is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het mis kon gaan, is niet duidelijk.

Sieraden gevonden • brand in kas (17)

Sieraden gevonden • brand in kas (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 5849

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.